BIM objekter Er nu tilgængelige   Klik her

 
 

Om Os

I 1992 blev hele konceptet for beskyttelse af fingre i døre revolutioneret af den britiske opfinder, Chris Yeomans, der grundlagde virksomheden Fingersafe®, der er blevet et verdensomspændende varemærke. I 1996 blev der dannet et partnerskab med James McCaller Jr, hvilket resulterede i Fingersafe USA Inc. Siden da har vi været dominerende på det amerikanske og canadiske marked. I 2006 sluttede Chris' datter, Gina Fasey, sig til virksomheden som CEO for Fingersafe®-gruppen. Vores produkter bliver kontinuerligt videreudviklet, hvilket har skabt en enorm indflydelse på det engang oversete emne dørsikkerhed. Tusindvis er ulykker er blevet forhindret takket være monteringen af Fingersafe®, men realiteterne er, at indtil Fingersafe® blev opfundet, var dørrelaterede fingerkvæstelser en regelmæssigt forekommende, uheldig del af livet. Disse forfærdelige ulykker, særlig blandt børn, var almindeligt forekommende, og de efterlod ofte dybe ar både fysisk og psykisk. Vi er ekstremt stolte af vores Fingersafe®-sortiment og vores renommé som "verdens førende inden for dørsikkerhed". Fingersafe® er den originale fingerbeskyttelse til døre. Ingen anden beskyttelse skubber rent faktisk fingrene ud af åbningen, og andre virksomheder har reelt set forstærket Fingersafe®-brandet på markedet som følge af deres produkters mangelfuldhed. Et enkelt, men opfindsomt design gør det muligt at montere Fingersafe® pænt, og uden at det bemærkes, på alle døre inklusive UPVC- og ståldøre Det er brandsikkert og vejrfast samtidig med, at det er let at montere - derfor er kun en grundlæggende gør-det-selv-viden nødvendig. I 2013 tilføjede vi en antibakteriel version til vores produktsortiment. Fingersafe® er testet af The British Board of Agreement, har bestået en firetimers brandtest hos Underwriters Laboratories (UK) Ltd og er inkluderet i Royal Institute of British Architects årsbog som et specificeret produkt. Fingersafe® er testetog godkendt af den amerikanske regering.

Vores imponerende kundeliste inkluderer:-

• London Early Years Foundation (inklusive børnehaven hos House of Commons)
• Sydafrika – Virgin Active Leisure Centres
• USA - regerings- og militærbygninger inklusive børneinstitutionen i Det hvide hus og alle børneinstitutioner i hele USA.
• På verdensplan – amerikanske flyvestationer

Den verdensomspændende ekspansion af Fingersafe® er i sig selv et bevis på vores produkters opfindsomhed. Vi har opnået det ved udelukkende at producere vores produkter i Storbritannien og distribuere dem til Europa, Australien, Asien, Afrika og USA til distribution i Amerika og Canada, hvilket sikrer, at den højest mulige kvalitet fastholdes gennem alle vores produkter, samtidig med at vi videreudvikler Fingersafe®-gruppen som et anerkendt brand. Den beskedne start på Fingersafe® i Westcliff, Essex, understreger vores bedrifter yderligere, samtidig med at den aktuelle globalisering i højChris Yeomans
Opfinder af Fingersafe dørsikkerhedsproduktet